Обвинението е за престъпление по непредпазливост   Окръжна прокуратура -

...
Обвинението е за престъпление по непредпазливост   Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Пловдивчанин на съд за смъртоносен удар по младеж от Асеновград след скарване в дискотека

Обвинението е за закононарушение по несъобразителност

 

Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителния акт против 31-годишния Пламен К. за породената по несъобразителност гибел на Георги К. от Асеновград, на 18 г.  Фаталният край  е настъпил в резултат на съзнателно нанесена телесна щета - тежка черепно-мозъчна контузия.

На 1 ноември 2019 година Пламен и Георги били в дискотека в  Пловдив със свои другари. Според прокуратурата Георги се опитвал да предизвика Пламен. По-късно двете компании си тръгнали и се насочили към чакащите таксита на близкия бул.. По пътя Георги отправил реплики към Пламен, който се засегнал и обидил от думите му и му нанесъл мощен удар в лицето. Георги паднал по тил на асфалта на пътното платно, блъснал си главата и изпаднал в безсъзнание. Подаден бил сигнал на телефон 112  и раненото момче било откарано в болничното заведение, където изпаднало в кома и на 13 ноември 2019 година умряло.

По воденото досъдебно произвеждане са осъществени голям брой експертизи, свързани с определяне механизма на причиняване на гибелта на потърпевшия, оповестиха от прокуратурата. Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР